MULTIHOST.BG - Уникални Хостинг Решения

За Нас

Кои сме ние?

Multihost.bg е най-новият уеб хостинг доставчик в България. Този амбициозен проект на MSK Group и Zetta Hosting Solutions има за цел да отговори на повишеното търсене на уеб хостинг и електронни услуги на българския пазар.

Ние сформирахме млад и амбициозен екип от професионалисти, който е в крак с най-новите хардуерни и софтуерни решения и същевременно предоставя лично отношение на всеки клиент, независимо от услугата, от която той се нуждае.

Нашите клиенти имат възможност да избират от достъпни сървъри, предназначени за съхранение на стандартни уеб приложения до висок клас машини, предназначени и тествани за изключителни натоварвания.

Независимо от Вашите нужди, ние Ви гарантираме гъвкавост, сигурност и надеждност на предоставяната услуга.

MSK Group Zetta Attractsoft Alliance

Стратегически партньорства

Създаването на Multihost.bg щеше да бъде невъзможно, ако няколко предприемчиви ума не бяха обединили идеите и усилията си.
Ние от MSK Group и Zetta Hosting Solutions & Attractsoft Alliance си приличаме по това, че сме едни от най-големите и бързо развиващи се компании в електронното пространство както за България, така и в световен мащаб.

Zetta Hosting Solutions & AttractSoft GmbH Alliance са утвърдени лидери на световния уеб хостинг пазар.

Повече от 5 годишен опит е предимството, което ни позволява да изготвим най-добрата стратегия за развитие на електронни услуги и в частност предоставянето на уеб хостинг за България.

Ние създадохме трайно партньорство с утвърдения лидер в българското електронно пространство - MSK Group.

MSK Group е водеща онлайн медия, отговаряща за най-големите информационни и развлекателни портали в България.

Partners
Мисия и Приоритети за 2008

Качествени услуги, Достъпни цени, Коректно отношение – това е нашето обещание към Вас. Ние търсим предизвикателства и им намираме проактивни решения. Ние вярваме, че това е най-краткият път към успеха за нас и нашите клиенти и партньори. Бъдете номер едно във Вашата сфера с нас - Multihost.bg !

Mission
eXTReMe Tracker


Copyright © 2008