MULTIHOST.BG - Уникални Хостинг Решения

ПОДДРЪЖКА

За нас в Multihost.bg доверието на клиента е от изключителна важност и за това създадохме отдел продажби и отдел техническа поддръжка, които са готови да окажат съдействие на всеки един клиент.

Предоставяме комплексни уеб хостинг услуги, които започват с компетентна консултация при избора на подходящ хостинг пакет и домейн име. Предлагаме на клиентите си надеждни хостинг решения, поместени на ултра бърза сървърна платформа, разбработена и развивана през последните пет години от нашите специализирани екипи. Всичко това е допълнено от подробна онлайн документация за предлаганите от нас услуги и е гарантирано с 30 дневна гаранция за връщане на Вашите пари.

Ако при всичко това все пак срещнете някакво затруднение с използването на нашите услуги, екипът ни за техническа поддръжка е на ваше разположение.

Нашата сила е в нашата компетентност, работа в екип и постоянно развитие. Стремим се да създаваме удобство за всичките ни клиенти и комфорт за служителите ни, което дава гаранцията, че вашият сайт ще бъде винаги и ...лесно online.


С нашите услуги вие получавате още и следната поддръжка:
Асистенция от отдел продажби

Нашият екип от отдел продажби е на Ваше разположение от Понеделник до Петък 09:30-18:30.
За асистенция при избор на хостинг план, домейн или запитвания свързани с продажбите, моля използвайте:

*Контакт формата на сайта ни
*Имейл за връзка:
*Телефон за контакт: 0882 282533 вътр. 1

виж още >>

24/7 Техническа поддръжка

Ако въпреки гаранциите, които даваме за техническата стабилност на всички системи, срещнете проблем с Вашия сайт може да свържете с отдел Техническа поддръжка, чрез тикет системата интегрирана във Вашия контролен панел. Нашият екип ще Ви отговори в най-кратки срокове.

виж още >>

Интегрирана тикет система

Всички клиенти на Мultihost.bg разполагат с персонална интегрирана тикет система, достъпна от контролния панел на всеки клиент. Тя позволява да се свържете директно с отдел техническа поддръжка и да получите навременно решение на Вашия проблем.

виж още >>

Въпроси и Отговори

Търсите решение на технически проблем, свързан с Вашия акаунт – проверете секцията Въпроси и отговори. Тук ние създадохме хранилище за най-често задаваните въпроси и съответените отговори по главни категории. Изберете категорията, която Ви интересува. Ако не намирате задоволитен отговор, не се колебайте да се свържете с нас.

виж още >>

eXTReMe Tracker


Copyright © 2008