MULTIHOST.BG - Уникални Хостинг Решения

Zacky Tools Installer /Автоматичен CMS инсталатоp/

Zacky Tools Installer е безплатна програма за инсталиране на софтуер, която Ви позволява да използвате с минимални познания и усилия програми за управление на файлове, онлайн блогове, форуми, програми за електронно пазаруване и други.

Content Management Systems
Zacky

Joomla - Това е система за управление на съдържанието, която получавате безплатно с всеки Zacky Tools Installer пакет, позволяваща Ви да създадете персонален сайт с прости приложения, до поддържането на сложен мултифункционален портал.

Zacky

Mambo – Това е мултифунционална програма за управление на интернет страници, чието най-често приложение е за създаване на уеб блогове. Използвайте Mamboo и се забавлявайте.

Zacky

phpFusion - PHP-Fusion е лека и удобна безплатна CMS (Content Management System) портална система, базирана на PHP. Тя предлага лесни за потребителя и надеждни решения за визуализация, администрация и др. Системата е чудесна за новинарски сайтове, портали и други като администрацията й не изисква технически познания или дълго време.

Zacky

Xoops3 – Това е система за управление на съдържанието, позволяваща на потребителите да създават динамично съдържание. Вие можете да създавате малки и средни общности, блогове, Интранет портали и корпоративни страници.

Website Builder
Zacky

SohoLaunch – Това е мултифункционален web site builder, чрез който можете да създадете бързо, лесно и без компютърни умения Вашият уеб сайт. Тази програма Ви позволява да съчетаете разнообразни дизайн възможности с пълен контрол върху сайта.

Web blogs
Zacky

Nucleus - Това е програма, която позволява дори на начинаещи да настроят и пълноценно да управляват уеб блогове- да администрират съдържанието без FTP програма, премахват нежелани коментари и т.н. Тя Ви предоставя пълен контрол върху Вашия уеб сайт и е съвместима с множество блог модули, като w.Bloggar, Ecto, Zampt.

Zacky

Wordpress – Това е инструмент, идеален за начинаещи потребители в уеб пространството, който искат да създадат и използват ефективно уеб блог. Тази програма поддържа и редица опции за сигурност, като спам защита и други.

Zacky

b2evolution – Това е система за създаване и поддържане на множество уеб блогове, която Ви пести време и усилия. Съсредоточете контрола над Вашите блогове с една програма.

Zacky

geeklog – Това е програма за създаване на уеб блогове, използваща PHP/ MySQL.

Discussion boards
Zacky

phpBB – Това е безплатен инструмент за създаване на онлайн форуми. Той е един от лидерите в областта, тъй като комбинира мултифункционални решения и опростен интерфейс.

Zacky

SimpleMachines Forum (SMF) – Това е онлайн форум, лесен за инсталация и поддръжка с голям брой опции. SMF е лесно приложим и работи с множество програми за управление на данни като Mamboo, Xoops, Joomla.

Image gallery
Zacky

Coppermine – Това е една от най-разпространените програми за създаване на онлайн галерии – позволява качването на снимки, правенето на коментари от посетителите на вашата страница. Тя е често предпочитана, поради съвместимостта и с почти всички софтуерни програми.

Guestbooks
Zacky

Advanced Guest Book – Това е книга за гости, писана за php/MySQL.

Ecommerce solutions
Zacky

AgoraCart – Това е идеалното решение за проактивни фирми, развиващи се в областта на онлайн търговията. AgoraCart е мултифункционална програма, която поддържа от прости онлайн магазини с малък брой продукти до големи интернет портали с милионна база данни.

Zacky

osCommerce – Това е една от най-известните системи за електронна търговия базирана на php/MySQL.

Zacky

Zen Cart – Това е софтуер за управление на Интернет магазин, който е еднакво ориентиран както към нуждите на търговците, така и към тези на тези на клиента.

Customer support manаgement
Zacky

Support Logic - Ticket система поддържаща множесво адреси, панели за управление за адимистратор, оператор и посетител, поддръжка на HTML, ограничаване на писмата по потребител или на ден, позволява прикачени файлове.

eXTReMe Tracker


Copyright © 2008